Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kampanja neće uspjeti?

Unatoč britanskim 'upozorenjima' Mark Thomas živi u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako je suditi po prvim znacima, kampanja koju britanski mediji vode protiv Hrvatske, neće smanjiti zanimanje gostiju s Otoka. Dubrovnik su još od dvadesetih godina prošloga stoljeća posjećivali pripadnici engleske kraljevske loze. A mi smo razgovarali s engleskim novinarom koji živi u Dubrovniku.

Mark Thomas engelski je novinar, oženjen za dubrovkinju. Već 11 godina živi u Dubrovniku. Nakon prvog posjeta Dubrovniku Mark je ostao oduševljen. Dubrovnik je oduvijek povezan sa Engleskom. Tu su ljetovali engleski prinčevi i princeze, veliki broj nekretnina kupili su Englezi. 'Najveći broj Britanaca, kojima mi dodjeljujemo zahvalnicu za unaprijeđenje i razvoj turizma, su naši stari gosti koji borave ovdje više od 35 godina, a dolazili su čak i u ono ratno vrijeme', kaže Maja Milovčić, glasnogovornica TZ Dubrovnik.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Stjepan i Katarina Đerek Ratac Užas na magistrali: U sudaru poginuli brat (21) i sestra maturantica, sugrađani se opraštaju - "Ovo je da srce pukne od tuge"

Englezi su treći najbrojniji gosti u Dubrovniku, koji samo ove godine bilježe povećanje posjete od 18 posto. Brojke koje govore da gosti s Otoka cijene mir i sigurnost Hrvatske.

Više u video prilogu

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene