Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Težak raspored

Umorna i uspavana lica ministara u Vukovaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na svečanosti promocije 13. naraštaja polaznika Ratne škole 'Ban Josip Jelačić' u Vukovaru, lica pojedinih ministara odavala su umor, a neki su i zaklopili oči.

Ipak, ne treba im zamjeriti. Pojedini članovi kabineta premijerke Jadranke Kosor, doduše kao i ona sama, ali i predsjednik Ivo Josipović te predsjednik Sabora Luka Bebić, imali su težak raspored za jučerašnji topli Dan državnosti.

Pročitajte i ovo Obljetnica pogibije 12 redarstvenika u Borovu Selu - 1 "Nema ih niti jedne godine" Mlinarić se na obljetnici masakra u Borovu selu žestoko obrušio na SDSS, a Culej otkrio po čemu pamti ubijenog brata Predrag Mišić (Foto: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) PREDRAG MIŠIĆ Tko je Srbin kojeg DP želi za ministra branitelja? Branio je Vukovar od agresora, a 2014. godine razbio je ćiriličnu ploču

Vijence su ujutro polagali na Oltaru domovine i Mirogoju, a slijedila je misa zadužnica za poginule branitelje u Crkvi svetog Marka.

Nakon toga održana je svečana sjednica Vlade u povodu Dana državnosti,  a potom se cijeli državni vrh uputio na središnje slavlje 20. godišnjice hrvatske samostalnosti, gdje je program bio prilično 'nakrcan'.

Sve je to, čini se, neke od ministara, kao i Vladimira Šeksa, prilično iscrpilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene