Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno!

Umjesto čekaonice, Sinjanima mesnica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autobusni kolodvor Sinj umjesto čekaonice otvara privatnu mesnicu. Čekaonica je izgrađena u malom prostoru, a većinski vlasnik Autoprijevoza Sinj pojašnjava kako prostore moraju iznajmljivati zbog skupe komunalne naknade za kolodvor. Prosvjeduju putnici, ali i vozači.

Nezadovoljni korisnici usluga ovog autoprijevoznika tako će zbog nove mesnice biti prisiljeni autobus čekati u čekaonici od svega 15-ak kvadrata i bez prozora.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Akcija PU splitsko-dalmatinske Zagreb: Na autobusnom kolodvoru pali s kilogramom kokaina Slika nije dostupna Zabranjeno pušenje Pušenje zabranjeno i u čekaonicama autobusnih i željezničkih kolodvora

Suvlasnik Autoprijevoza Sinj Mate Jujnović ističe kako su bili prisiljeni iznajmiti čekaonicu jer im grad za kolodvor naplaćuje preskupu komunalnu naknadu. A lista prigovora nastavlja se i na sanitarni čvor.

Dok jedni tvrde kako Jujnović nije ispunio ni obaveze o kupnji dovoljnog broja autobusa u Sinju on kaže kako ih je kupio i previše. Na kraju ogorčeno dodaje kako bi sinjski Autoprijevoz najradije prodao.

Više pogledajte u video prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene