Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iz HZMO-a

Umirovljenicima s poplavljenih područja mirovine stižu na privremene adrese

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji su zbog poplava otišli u druge države, primjerice BiH, trebaju se javiti HZMO-u.

Umirovljenici koji primaju mirovinu na kućne adrese preko pošte, a koji su iz područja zahvaćenim poplavama (Vrbanja, Soljani, Strošinci, Posavski Podgajci, Gunja i Račinovci) Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) isplatit će mirovine na privremene adrese, dobivene od Kriznog stožera, priopćio je danas HZMO.

Pročitajte i ovo 13. mirovina; ilustracija - 2 Borba za preživljavanje Umirovljenici povećavaju šanse za 13. mirovinu? Ministar je u čudu, ali oni ne odustaju Marin Piletić usklađivanje mirovina Ministru je čudna peticija Sindikata umirovljenika kojom traže veće mirovine: "Već idemo u izmjene Zakona..."

HZMO ističe kako će korisnici, kojima mirovina ne bude isplaćena na privremene adrese, moći u roku od 10 dana od isplate podići mirovinu u najbližem poštanskom uredu.

HZMO ujedno poziva korisnike koji su iseljeni ili evakuirani zbog poplava a ne nalaze se na navedenom području, posebno korisnici koji su privremeni boravak pronašli u drugim državama, da se jave HZMO-u i dostave trenutnu adresu boravka.


Što će biti s mirovinskim sustavom? Broj umirovljenika i radnika gotovo je izjednačen!

Besplatni broj za pozive iz Hrvatske je 0800 4595, a broj za pozive iz inozemstva je +385 1 4595 011, navodi HZMO. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene