Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U elitom restoranu

Pavasović i Vucelić skoro se potukli

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U elitnom restoranu na 16. katu nebodera na Trgu bana Jelačića u subotu navečer došlo je do verbalnog sukoba dvojice bivših dečki pokojne Ivade Hodak, Ljube Pavasovića Viskovića i Ivora Vucelića.

Iako su se proširile priče da je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković udario šakom u glavu Ivora Vucelića, to su opovrgnuli Pavasović i Vucelić i voditelj restorana koji je bio očevidac verbalnog sukoba, piše Jutarnji list. Za njih je Pavasović potvrdio da je došlo do verbalnog sukoba te da se sve odvijalo na izlazu restorana gdje su bila i dvojica redara, no nije bilo potrebe za njihovom intervencijom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ekskluzivno Ljubo Pavasović Visković: Žao mi je što sam za neke stvari saznao iz medija Slika nije dostupna Opljačkan odvjetnik Pavasović Visković

>> Opljačkan odvjetnik Pavasović Visković

Pavasović nije želio govoriti o razlozima sukobima te da je samo izjavio kako je on preosoban, piše Jutarnji list,. Navodi kako se Pavasović prvo obratio Vuceliću i spočitao mu što govori o njemu, njegovom pokojnom ocu i Ivani Hodak, na što je Vucelić reagirao psovkom.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene