Obavijesti Video Pretražite Navigacija
227 kilometara duga relacija

Ultramaraton u znak sjećanja na žrtve Vukovara i Srebrenice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba organizira ultramaraton na relaciji Vukovar-Srebrenica dugoj 227 kilometara.

Povodom obilježavanja sedamnaeste godišnjice srebreničkog genocida, Vijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Zagreba je odlučilo od 6. do 10. srpnja organizirati ultramaraton na relaciji Vukovar- Srebrenica. Maraton će se održati pod pokroviteljstvom predsjednika Ive Josipovića.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Slika nije dostupna 22 godine od tragedije Sudionici tradicionalnog ultramaratona stigli u Srebrenicu

Organizatori ističu kako im je namjera Ultramaratonom podsjetiti na sve nevino stradale tijekom srpske agresije na Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu te posebno odati počast žrtvama Vukovara i Srebrenice.

>> Državljani Srbije optuženi za genocid u Srebrenici

U Ultramaratonu će sudjelovati četiri hrvatska branitelja, Mladen Hodak i Duško Štrbac iz Zagreba, Elvir Rakipović iz Osijeka i Mirsad Veladžić iz Daruvara. Maratonci će u pet etapa prijeći 227 kilometara između Vukovara i Srebrenice.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na
Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene