Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Rade na rješenju"

Uljanik nije mogao isporučiti brod, pa mu otkazana još jedna narudžba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponovo loše vijesti za Uljanik! Uprava Uljanika izvijestila na web-stranici Zagrebačke burze da je luksemburški naručitelj CLdN jednostrano raskinuo ugovor o gradnji novoga broda. Vrijednost ugovora u priopćenju se ne navodi.

"Zbog nemogućnosti da se brod isporuči sukladno odredbama iz Ugovora o gradnji, sklopljenog između Uljanika i CLdN ro-ro S.A. Luxembourg, za izgradnju Ro-Ro broda kapaciteta 5500 Lm, za prijevoz kamiona, automobila i kontejnera na prikolicama, Uljanikova novogradnja 531, kupac je 27. siječnja 2019. jednostrano raskinuo ugovor o gradnji broda“, navodi se u priopćenju Uljanika.

Pročitajte i ovo Ivo Milatić - 1 Prešlo svaku mjeru HDZ-ov državni tajnik tulumario u noćnom klubu s investitorima kojima izdaje dozvole! Oporba: "Ovo je sukob interesa" Brodogradilište 3. maj Nova faza 3. maj prihvatio plan mjera kriznog upravljanja: Vlada je postavila uvjet

"Zainteresirane strane rade na pronalasku rješenja za dovršetak broda“, dodaje se u priopćenju. Uljaniku je u zadnjih nekoliko mjeseci otkazano niz ugovorenih gradnji brodova. U rujnu su otkazane narudžbe za čak devet brodova.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene