Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži lopova putem YouTube-a

Ukrao joj bicikl usred dana pored tri prometna policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drski lopov usred bijela dana ispred Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu ukrao je bicikl te se s mobitelom u ruci mirno odvezao u nepoznatom pravcu. Vlasnica je snimku nadzorne kamere objavila na YouTubeu i moli građane za bilo kakvu pomoć.

'Ovo je snimka nadzorne kamere Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu, snimljena 25. rujna 2011. oko 12.30 sati. Na njoj se vidi muškarac koji krade moj bicikl. Jeste li ga možda vidjeli? Znate li tko je? Možda ga je moguće spriječiti - krađa se zbila u središtu grada, usred dana, dok su preko puta Muzeja bila tri prometna policajca. Prijavljena je Policijskoj postaji na Strossmayerovom trgu. Hvala za svaku pomoć', napisala je vlasnica bicikla u poruci ispod snimke objavljene na YouTube-u.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Soblinečkoj cesti Očevid u tijeku Na Soblinečkoj cesti sudarila se tri automobila: Jedan završio na boku, vatrogasci izvlačili zarobljene Tomislav Tomašević Mnoge nikad nisu ispražnjene Tomašević: Od 1. svibnja besplatno će se prazniti septičke jame

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene