Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže osudu svijeta

Izbjegli Ukrajinci prosvjedovali u Zagrebu: "Rusija je pokazala da je teroristička zemlja"

Aktualno Galerija Vasilj Kirilič Vasilj Kirilič Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed izbjeglih Ukrajinaca - 2 Prosvjed izbjeglih Ukrajinaca - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed izbjeglih Ukrajinaca - 3 Prosvjed izbjeglih Ukrajinaca - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Prosvjed izbjeglih Ukrajinaca - 1 Galerija 1/4 >>
Na Trgu Francuske Republike u Zagrebu izbjegli Ukrajinci održali su prosvjed na kojemu su pozvali na osudu Rusije za koju tvrde da je teroristička zemlja.

Podršku ukrajinskim braniteljima dali su u nedjelju izbjegli Ukrajinci u Zagrebu. Na prosvjedu na Trgu Francuske Republike pozvali su na osudu Rusije, koju smatraju terorističkom državom.

Pročitajte i ovo Ljusja Štein i Maria Alyokhina "ratni fake" Aktivistica Pussy Riota osuđena na šest godina zatvora Skup podrške Ukrajini - 28 GODIŠNJICA RATA VELIKA FOTOGALERIJA Ovako je u subotu izgledao glavni zagrebački trg: "Dajte im što im treba. To je poruka svijetu da podrži Ukrajince"

Povod za prosvjed je napad na zarobljenike u zatvoru u Olenkivi, gdje su ubijena 53 ukrajinska branitelja.

"Rusija je ponovila svoj lik još jednom, pokazala je kako je to teroristička zemlja. Rusija je brojnim napadima pokazala da je ona zaista izvor terorizma u svijetu i to je činjenica", kazao je Vasilj Kirilič, ukrajinski veleposlanik. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene