Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traže i smanjenje PDV-a

Ujedinjeni seljaci kreću u borbu za svoja prava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina od 150 seljačkih udruga kreće u zajedničku borbu za svoja prava. Poticaji, poljoprivredno zemljište, cijena pšenice, smanjenje PDV-a na hranu - sve su to problemi koje će, putem Poljoprivredne komore, pokušati riješiti s resornim ministarstvom.

Seljaci će od ministarstva tražiti da dopusti prodaju državnog zemljišta, smanjenje PDV-a za hranu na osam posto, da se što prije dogovori otkupna cijena pšenice i isplate zaostali poticaji.

Pročitajte i ovo Zemljište koje će država dati Crkvi Okončan višegodišnji spor FOTOGALERIJA Ovo su zemljišta koja će država dati Crkvi u zamjenu za Dinamov stadion Potpisivanje sporazuma Dinamov stadion "Nema više prepreka za izgradnju novog stadiona u Maksimiru": Plenković otkrio kada bi mogao biti gotov

Svoje bi zahtjeve resornom ministru trebali iznijeti putem Hrvatske poljoprivredne komore. Ali upravo njoj, Ministarstvo poljoprivrede želi ukinuti obvezno financiranje iz članarina 190 tisuća seljaka. Od članarina, komora je prošle godine dobila devet milijuna kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene