Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nove prijetnje članu Stožera

Uhićen muškarac (26) koji je slao prijeteće poruke ministru Berošu

Društvene mreže/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Društvene mreže/Ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Zbog sumnje da je putem interneta prijetio ministru zdravstva Viliju Berošu osječko-baranjska policija u srijedu je uhitila 26-godišnjaka s područja te županije.

Policija je u Osječko-baranjskoj županiji uhitila 26-godišnjaka zbog sumnje da je putem interneta prijetio ministru zdravstva Viliju Berošu.

Pročitajte i ovo KBC Zagreb Strepe zbog dijalize HZZO dobio očitovanje bolnica i poliklinike, a teški bolesnik odgovorio Berošu: "Još ne znamo što će biti s nama, a ne bi bilo dobro da nas sele po bolnicama" Vili Beroš Sramotan slučaj Nakon našeg teksta ministar Beroš najavio: "Postoji rješenje za pacijente koje muče termini za dijalizu"

Policija nije željela navesti o kojem je dužnosniku riječ, a osumnjičeni 26-godišnjak uhićen je zbog sumnje da je putem internet aplikacije za razmjenu poruka, u nekoliko navrata tijekom listopada ove godine, prijetio državnom dužnosniku u vezi obavljanja njegovog posla na toj dužnosti, kažu u policiji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, osumnjičenik je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, predan pritvorskom nadzorniku, a policija će protiv njega podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

Podsjetimo, i drugi članovi stožera civilne zaštite ranije su prijavljivali kako trpe govor mržnje i prijetnje, a o čemu smo već ranije izvještavali na Novoj TV i portalu dnevnik.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene