Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upućena u kolovozu

Capaku prijetili smrću: Policija provodi izvide zbog prijetnji ravnatelju HZJZ-a

Krunoslav Capak
Krunoslav Capak Foto: DNEVNIK.hr
Zagrebačka policija potvrdila je da provodi izvide zbog prijetnje smrću koja je u kolovozu upućena ravnatelju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i članu Nacionalnog stožera civilne zaštite Krunoslavu Capaku.

Odjel za odnose s javnošću PU zagrebačke potvrdio je Hini da policija provodi izvide, ne navodeći identitet primatelja prijetnje ni detalje samog događaja.

Pročitajte i ovo Policija pronašla pištolj kod 38-godišnjakinje uhićena je Kod majke osmero djece u grudnjaku pronađen pištolj, u čarapi metci: "Nabavila sam pištolj toga jutra..." Slika nije dostupna Ispitan na državnom odvjetništvu Ravnatelj javne ustanove osumnjičen za mobing: Zaposlenicu kažnjavao, kritizirao, prijetio joj, davao nemoguće zadatke...

Mediji podsjećaju da je Krunoslav Capak u srpnju izjavio kako je primio stotinjak mailova koje mu upućuju nezadovoljni mladenci i organizatori vjenčanja koja su bila odgođena zbog epidemioloških mjera.

Capak je tijekom ljeta ustvrdio kako ga građani prozivaju da ''terorizira narod'' te dodao da tada nije primio prijetnje smrću.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene