Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POKUŠAO POBJEĆI

Procurili detalji drame u Lici: Četvorica mladića uhvatila pijanog vozača koji je udario dijete, otkriveno i koja mu je bila prva reakcija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dijete koje je udario pijani vozač (45) završilo je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb s teškim ozljedama, a muškarac, koji je bio pod utjecajem alkohola i pokušao pobjeći s mjesta nesreće, završio je iza rešetaka.

Iako je pokušao pobjeći, 45-godišnjaka su zadržala četvorica mladića koja su i prije nesreće primijetila da vrluda po cesti pokušala ga zaustaviti.

"Vozili smo dvadesetak metara iza Suzukija i primijetili kako vrluda po cesti. Pokušali smo ga upozoriti, no nije reagirao. U jednom trenutku potpuno je izgubio kontrolu i prešao na suprotnu stranu ceste taman na mjestu gdje je hodalo troje djece. Dvoje ga je uspjelo izbjeći, a treće je udario", rekao je jedan od mladića za tportal. Dodao je da 45-godišnjak "pomeo" i jedan prometni znak.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vozač uhićen Užas u Lici: Pijan autom teško ozlijedio dijete, pokušao pobjeći s mjesta nesreće

Mladić je ispričao kako je vozač potom kratko stao, ali je potom produžio prema autocesti. Mladići su ga nastavili pratiti i nakon nekoliko kilometara ga sustigli i uspjeli natjerati da stane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve službe na terenu Teška prometna nesreća: Sudarila se tri vozila, poginuo muškarac

"Njegova prva reakcija bila je: 'Što se dogodilo' i 'Ajme meni, razbio sam auto'. Policiju smo pozvali još za vrijeme vožnje i potom smo čekali njen dolazak najmanje 35 do 40 minuta. Objasnili su nam da u Gračacu nema prometnih policajaca nego da ih moraju poslati skroz iz Gospića", rekao je mladić.

Muškarac (45), pod utjecajem alkohola (1,04 g/kg), osobnim automobilom zagrebačke registracijske oznake vozio je iz Gračaca u smjeru Gospića. Nesreća se dogodila u mjestu Štikada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene