Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Priveden porezni inspektor s jumbo plakata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog sumnje u zlouporabu položaja i ovlasti danas je oko 16 sati u istražni centar Županijskog suda u Puli priveden porečki porezni inspektor Ž. S. (48), potvrdila je novinarima glasnogovornica Policijske uprave istarske Nataša Rogić.

Prema njezinim riječima, inspektor je uhićen i prepraćen istražnom sucu Županijskog suda u Puli nakon kriminalističke obrade koju su zajednički proveli djelatnici policije i županijskog državnog odvjetništva.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici Pirotehnika zaplijenjena u Splitu u Splitu Sukus velikog derbija: Policija objavila koliko navijača je privedeno i koliko pirotehnike zaplijenjeno

Po pisanju medija, inspektora su prijavili vlasnici porečke
građevinske tvrtke 'Han-invest' Nedžad i Alija Hodžić jer im je, prema njihovim riječima, nezakonito zaračunao porezne obveze u visini od oko tri milijuna kuna, a koje su navodno oni zatajili.

Također, prema pisanju medija, oni terete inspektora i da je od njih tražio mito jer je i on sam građevinski poduzetnik i bavi se prodajom nekretnina.

Više pojedinosti o tome iznijet će se na sutrašnjoj redovnoj
konferenciji za novinare u Policijskoj upravi istarskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene