Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sastao se s predstavnicima

Udruge Kontra i Iskorak kod Bandića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima, sastao se s predstavnicima udruga Kontra i Iskorak, koji su ga upoznali s pripremama za godišnju konferenciju ILGA Europe koja će se održati u Zagrebu u listopadu sljedeće godine, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika.

Zagreb je izabran da bude grad domaćin u konkurenciji s Kopenhagenom, a konferencija će, najavili su predstavnici udruga Kontra i Iskorak, okupiti oko 350 aktivista iz cijele Europe, te predstavnike drugih organizacija i europskih institucija.

>> Bandić: Zagreb nije u bankrotu, a Holding se ponaša kao pijani milijarder

Na sastanku u Gradskoj upravi dogovoreno je da će Grad pružiti potrebnu logistiku za organizaciju konferencije koju organiziraju udruge Iskorak i Kontra, a koje će do tada otvoriti i prostore Društveno - kulturnog centra u Petrinjskoj ulici koje su dobile od Grada Zagreba na privremeno korištenje.

U ime udruga Kontra i Iskorak na sastanku u Gradskoj upravi bili su Sanja Juras, Sanda Brumen i Zoran Dominković, a osim gradonačelnika, u ime Grada, prisustvovala je njegova zamjenica Jelena Pavičić Vukičević, posebni viši savjetnici gradonačelnika Biserka Bucković, Zdravko Čokić i Željko Horvat, te zamjenik šefa kabineta Robert Ljutić. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Pročitajte i ovo Kamala Harris ugošćuje člana izraelskog ratnog kabineta U ponedjeljak Potpredsjednica SAD-a sastat će se sa članom izraelskog ratnog kabineta Milan Bandić Nakon afere Masoni Tko je sve od dužnosnika član raznih udruga, a to prešućuje? Bandić: "Ja mogu biti samo u jednoj loži..."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene