Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žele potaknuti donacije

Vukovarska udruga koja se bori za prava djece s teškoćama u razvoju predstavila pjesmu ''Leptiri''

Udruga Vukovarski leptirići - 1
Udruga Vukovarski leptirići - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Udruga Vukovarski leptirići, koja se bori za prava djece s teškoćama u razvoju, predstavila je u petak pjesmu ''Leptiri''.

Danas je u Vukovaru promovirana pjesma i spot udruge Vukovarski leptirići. Udruga kojoj su donacije inače jedini izvor prihoda za njihov rad ovom pjesmom žele potaknuti građane na doniranje.

Inicijator ovakvog način promocije i pomoći Udruzi je Vedran Salamon iz Đakova. ''Prijateljstvo i povezanost započelo je u danima kada se Udruga nastojala izboriti za prava djece s teškoćama u razvoju i potrebnu socijalnu i zdravstvenu skrb. Udruga je danas postala bitan čimbenik u regiji za pružanje kvalitetnih, kontinuiranih i besplatnih usluga različitih rehabilitacijskih postupaka i programa'', kažu iz Udruge. Kako bi mogli opstati i nastaviti s planiranjem aktivnosti za više od 200 djece, Udruzi je potrebna dodatna financijska pomoć.

Kao kume pjesmi odabrane su reporterke Dnevnika Nove TV Marina Bešić Đukarić i emisije Provjereno Maja Medaković koje su, kažu iz Udruge, kroz svoje emisije i priloge pokazivale svu nepravdu, diskriminaciju i teškoće obitelji djece s teškoćama u razvoju na istoku Hrvatske.

Pjesmu ''Leptiri'' vukovarske Udruge poslušajte u nastavku. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene