Udruga branitelja vojne policije blokirala je ulazak na zemljište na kojem se provodi terapijsko jahanje za djecu s poteškoćama u razvoju u zapadnom djelu Zagreba.


Udruga branitelja vojne policije blokirala je balvanima, betonskim blokovima i šljunkom ulazak na zemljište na kojem se provodi terapijsko jahanje za djecu s poteškoćama u razvoju u zapadnom djelu Zagreba. Zemljište koriste i druge udruge i građani za rekreativne sadržaje.

Vezani članci Što o Vukovaru misle njegova djeca Zaboravite odrasle na tren i pogledajte što o Vukovaru misle njegova djeca. Imaju i poruku za velike, ali i za svoje prijatelje Zašto djeca plaču? Roditelji na rubu živaca podijelili zašto im djeca plaču i nasmijali ljude diljem svijeta

Stanovnici okolnog područja su ogorčeni, ali iz Udruge poručuju kako je zemljište njihovo i da ga građani ne mogu više koristiti.

'Odlučili su zablokirati puteve uključujući i nama, našoj djeci s posebnim potrebama, imamo ovdje konje, volontere, djecu, nitko ne može doći do nas, hitna, vatrogasci, policija, da se bilo što dogodi mi smo apsolutno odsječeni od svijeta', rekla je Tajana Špiček iz Udruge Fala.

'Imamo svu dokumentaciju, a od šestog desetog je udruga ušla u posjed ovog prostora', kazao je Željko Jakobčić iz Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata.