Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji ogorčeni

Balvanima i betonskim šljunkom branitelji blokirali ulaz djeci s poteškoćama u razvoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga branitelja vojne policije blokirala je ulazak na zemljište na kojem se provodi terapijsko jahanje za djecu s poteškoćama u razvoju u zapadnom djelu Zagreba.

Udruga branitelja vojne policije blokirala je balvanima, betonskim blokovima i šljunkom ulazak na zemljište na kojem se provodi terapijsko jahanje za djecu s poteškoćama u razvoju u zapadnom djelu Zagreba. Zemljište koriste i druge udruge i građani za rekreativne sadržaje.

Pročitajte i ovo Skrnavljenje erdutskog groblja - 3 Nečuveni vandalizam FOTO Policija otkrila tko je uništio groblje u Slavoniji: Rezultat istrage je za neke šokantan, za neke i tužan Provjereno: Moje mjesto pod suncem - 8 Moje mjesto pod suncem Posebno mjesto koje pomaže drugima: "Kako očekivati da dijete bude dobro i pristojno u školi kad je zapravo gladno?"

Stanovnici okolnog područja su ogorčeni, ali iz Udruge poručuju kako je zemljište njihovo i da ga građani ne mogu više koristiti.

'Odlučili su zablokirati puteve uključujući i nama, našoj djeci s posebnim potrebama, imamo ovdje konje, volontere, djecu, nitko ne može doći do nas, hitna, vatrogasci, policija, da se bilo što dogodi mi smo apsolutno odsječeni od svijeta', rekla je Tajana Špiček iz Udruge Fala.

'Imamo svu dokumentaciju, a od šestog desetog je udruga ušla u posjed ovog prostora', kazao je Željko Jakobčić iz Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene