Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavio oproštajno pismo?

Ubio se Joško Kuzmanić, ključni USKOK-ov čovjek iz slučaja Maestro

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Joško Kuzmanić, najpoznatiji kao USKOK-ov pouzdanik u slučaju Maestro, u subotu je u Puli izvršio samoubojstvo.

Joško Kuzmanić bio je ključni USKOK-ov svjedok u velikoj antikorupcijskoj akciji u kojoj je svojedobno uhićeno desetak osoba, među kojima i trojica potpredsjednika Hrvatskog fonda za privatizaciju. Iako bez njega ni ne bi bilo uhićenja, na kraju sudske istrage odbio je svjedočiti uz opravdanje da je lošeg zdravstvenog stanja.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

>> Maestro: Kuzmanić se nije mogao sjetiti detalja

>> Bajić obavijestio policiju da je povjereniku u akciji "Maestro" oštećen automobil

2008. mu je u noći oštećen automobil, a zbog učestalih prijetnji želio je otići iz Hrvatske. "S obzirom na okolnost da sam ja invalid postoperativnog liječenja, mislim da mi je direktno dana poruka da mi se želi još jednom ugroziti život. Prijetili su mi nakon operacije Maestro u dva navrata verbalno, u jednom navratu dostavom mrtve ptice u poštanski sandučić", rekao je tada Kuzmanić za Novu TV. Bio je razočaran u institucije, jer njegovo ime u ulozi pouzdanika u akciji Maestro - nikada nije smjelo izaći u javnost.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene