Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon pisma Norine majke Đane, udruga Hrabro dijete je na svojoj Facebook stranici objavila i pismo Norinog oca Ivice.


Pismo prenosimo u cijelosti:

'Danas pada kiša. Ne pada onako jako s vjetrom, već baš nekako blago, toplo, plačno. Jako smo iscrpljeni zadnjih dana i sinoć smo pokušali odspavati da skupimo snage za danas, ali nije išlo. Ipak sam se morao vratit u bolnicu i biti pored nje, jer kad je gledam tek onda odmaram i tek sam tada smiren.

>> 'Naš anđeo dobio je krila': Preminula je Nora Šitum

Vezani članci Spašena djevojčica koju je na obali Massachussettsa odnio vjetar prema pučini Petogodišnjakinju jak vjetar odnio prema pučini, otac je jedva spasio: "Imala je sreće i čvrsto se držala..." Slika nije dostupna Dirljivo pismo oca majci svog posvojenog sina

Znao sam da je ovo dan za opraštanje od moje male ljubavi i htio sam biti što duže s njom. U životu sam premalo plakao, a danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti. U 00:20 ili u 5:20 sati po našem vremenu naša mala duša je napustila svoje izmučeno tjelo.

>> 'Pleše negdje moja princeza, sretna i slobodna'

Otišao je strašni tatin i mamin lav i pridružio se svom čoporu malih lavova koji su otišli prije nje. Otišla je među svoje male prijatelje ćelavih glavica i tužnih umornih očiju, nadam se u jedan bolji i sretniji svijet. Išla se igrati s Ivanom,Nikolom,Katjom,Gradckim i svim onim malim mučenicima koji su otišli prije nje.

>> I poznati se pozdravili s Norom: 'Napravila si više od ikoga!'

Skinuli su okove s našeg malog galiota, jer je njena lađa došla do svoje mirne luke. Napokon je slobodna. Bez injekcija bez ljekova,bez suza i boli. Umrla je na našim rukama i pored naših srca koja će do kraja života biti ispunjena ljubavi i uspomenama na nju. Spavaj, mali umorni strašni lave.

Vole te tata i mama', stoji u pismu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook