24-godišnji Karlo Kurtanjek nestao je u srijedu u Zagrebu kada je iz Palinovečke ulice krenuo na fakultet na Kennedyjevom trgu.

Galerija


Svaki trag mu se izgubio 10. travnja ujutro kada se iz Palinovečke ulice u Zagrebu uputio prema Kennedyjevom trgu.

Vezani članci Dječje igralište, Ilustracija (Foto: Dusko Marusic/PIXSELL) Grafiti "Granate na Hrvate" i "Knin je Srbija" na zidovima beogradske osnovne škole Nestala Željka Mendek (Foto: Nestali.hr) Jeste li vidjeli ovu ženu? 53-godišnja Željka nestala je iz bolnice u Vrapču

Na društvenim mrežama studenti dijele njegovu fotografiju uz informacije da je mladić visok oko 183 centimetara, atletski je građen, plavih očiju i plave kose.

Na stranici Nestali.hr stoji da je u trenutku nestanka na sebi imao crnu jaknu s kapuljačom, crne traperice i smeđe tenisice.

"Lijepo molim sve građane, sve ljude dobre volje, Zagrepčane, okolicu, na svim društvenim mrežama je njegova fotografija. Ako bilo što saznaju ili imaju, molim da se jave na telefone na društvenim mrežama. Jer to je preteško i prebolno za nas sve ukućane, a pogotovo za mene kao mamu", kazala je Jasna Kurtanjek, majka nestalog mladića.
 

Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave u obližnju policijsku postaju.