Zagrebački vatrogasci u nedjelju su imali čak dvije intervencije zbog požara na automobilima.

Galerija


U Zagrebu su u nedjelju gorjela tri automobila na dvije različite lokacije, potvrdili su nam iz zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe. Vatrogasci su tako gasili požar na automobilu u garaži trgovačkog centra Avenue Mall u popodnevnim satima, a zatim i oko 19 sati u Vrancijanijevoj poljani kada su gasili vatru na čak dva automobila. Naime, vatra se s jednog vozila proširila na drugo, a na mjesto događaja izašli su vatrogasci sa šest vatrogasnih vozila.

Vezani članci Požar u CIOS-u Požar na zagrebačkom odlagalištu: Zapalio se otpad u CIOS-u, na teren izašlo devet vatrogasnih vozila U Zagrebačkom kvartu Prečko izgorio automobil - 3 U Zagrebu gorjeli automobili: Vatra izbila dok je vozač bio u autu, požar se proširio na susjedna vozila

Vatrogasci su nakon posljednje intervencije građanima preporučili da nabave vatrogasne aparate te se nauče koristiti njima u slučajevima nužde.

Srećom, ni u jednom slučaju nitko nije ozlijeđen, a daljnje postupanje je preuzela policija. 

Ovi su se požari dogodili samo nekoliko dana nakon što je u Zagrebu tijekom jedne noći u razmaku od nekoliko sati izgorjelo osam automobila na tri lokacije. Tada se neslužbeno moglo doznati da bi svi ti požari mogli biti povezani i djelo istog počinitelja.