Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slijedi očevid

Požari povezani? U Zagrebu tijekom noći izgorjelo čak osam automobila na tri lokacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći na četvrtak zagrebački su vatrogasci na tri lokacije gasili požar na osam automobila. Dva automobila vatrogasci su uspjeli spasiti i na njima nema štete. Slijedi policijski očevid.

Dojava o prvom požaru automobila u Zagrebu bila je nedugo nakon 3 sata. Naime, u 3:09 vatrogasci su dobili dojavu o požaru automobila na Kajfešovu brijegu 8. Gorio je kombi na parkiralištu, a vatra je zahvatila i dva automobila u blizini.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Slika nije dostupna UBRZO JE UGAŠEN VIDEO Planulo u podzemnoj garaži na Kvaternikovu trgu u Zagrebu: Na teren izašlo šest vatrogasnih vozila, uzrok požara još nije poznat

Uz tri automobila koja su izgorjela, u blizini su bila još dva automobila, no zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca na ta dva automobila nema materijalne štete. Dvadesetak minuta kasnije vatrogasci su radili na dogašivanju. Na tu su intervenciju izašla dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca.

Nešto poslije 4 sata vatrogascima je stigla nova dojava. Radilo se o požaru automobila u Gradišćanskoj ulici 26 u Zagrebu. Na teren su ponovno izašla dva vatrogasna vozila s devet vatrogasaca.

Treća dojava o požaru bila je desetak minuta kasnije, u 4:40. Ponovno se radilo o požaru automobila u Veslačkoj 28. Vatrogasci su po dolasku na mjesto događaja zatražili pomoć cisterne jer su gorjela čak četiri automobila. Na teren su izašla dva vatrogasna vozila s osam vatrogasaca.

"Danas između 3 i 4 sata na području Črnomerca (Kajfešov brijeg, Gradišćanska) i Trnja (Veslačka) na za sada neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila. Ozlijeđenih nema, slijedi očevid", priopćeno je iz zagrebačke policije. Slijedi policijski očevid kojim će biti otkriven uzrok požara.

Neslužbeno doznajemo da bi svi ti požari mogli biti povezani i djelo istog počinitelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene