U pucnjavi u Zagrebu ranjena jedna osoba (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 3
U pucnjavi u Zagrebu ranjena jedna osoba (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) - 3 Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U zagrebačkoj Južnoj ulici u subotu navečer jedna je osoba ranjena. Policija je privela osumnjičenika za napad.


U Južnoj ulici u Zagrebu jedna je osoba ranjena na ulici u subotu oko 20 sati, izvijestila je PU zagrebačka.

Kako doznaje DNEVNIK.hr, muškarca (25)  hicem iz vatrenog oružja ranio je muškarac (55) kojeg je privela policija. 

Kako javljaju 24 sata, pucnjava je uslijedila nakon obiteljskih razmirica, a susjedi tvrde kako je otac ustrijelio sina.

Vatrogasci, ilustracija (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Dvoje ozlijeđenih u požaru obiteljske kuće u Solinu, policija istražuje uzrok

Više osumnjičenika dovedeno u USKOK, policija ih tajno pratila više od godinu dana (Foto: Filip Kos/Pixsell) - 2 Prvi uhićenici ispitani u Uskoku, branili se šutnjom a odvjetnik jednog kaže: "Nismo iznosili nikakvu obranu. Moj branjenik je u tom postupku - eto tako"

Ovaj je slučaj jedan u nizu pucnjava u tom dijelu grada. U rujnu prošle godine veliku zabrinutost Zagrepčana izazvala je i pucnjava u Porečkoj ulici u naselju Vukomerec pri čemu je bilo privedeno skoro 20 ljudi.

Tada su se pripadnici jednog klana, koji stanuju nekoliko stotina metara dalje, dovezli automobilom pred kuću u Porečkoj ulici. Iz kuće su na njih zapucali, a četvorica iz automobila uzvratila su istom mjerom. Meci su pogađali okolne automobile, a neki od njih padali su i u dvorište škole koja se nalazi odmah preko puta. Zbog toga je dio roditelja djece koja pohađaju osnovnu školu Vukomerec blokirao pristup školi te odbio svoju djecu poslati na nastavu.