U zadarskoj Ulici dr. Franje Tuđmana pukla cijev zbog koje je poplavljena cijela cesta, a voda iz cijevi iskače kao iz fontane. Radnici Vodovoda su na terenu i saniraju štetu.


Kaos u zadarskoj Ulici dr. Franje Tuđmana nastao je zbog puknuća vodovodne cijevi. Vodoskok iz cijevi ubrzo je poplavio ulicu, a direktor Vodovoda Tomislav Matek rekao je da je do puknuća došlo kada je izvođač radova prilikom radova razbio cijev. 

Vezani članci Petrinja - grad na rupi (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Već tri godine žive u raskopanom gradu: Petrinjci izašli na ulice zbog vodovoda i kanalizacije Poplavila njujorška zračna luka JFK (Foto: AFP) Poplavila njujorška zračna luka JFK

''Naši ljudi su već na terenu, a u tijeku je sanacija štete i zatvaranje te cijevi. Još uvijek nije poznato jesu li obližnja domaćinstva bez vode, ali vjerojatno će neki imati poteškoća i biti bez vode dok ne saniramo štetu'', kazao je Tomislav Matek za portal Zadarski.hr.

Promet tim dijelom ulice trenutno nije moguć, a na snimci se vidi kako voda iz cijevi šiklja na sve strane.

Na terenu su i vatrgoasci koji su dojavu o puknuću cijevi zaprimili oko 16 sati i 25 minuta. ''Ulijeva se voda u zgradu Grawe osiguranja, odnosno u garažu zgrade. Ušlo je oko 10 centimetara vode'', rekli su nam iz Javne vatrogasne postrojbe Zadar čiji su vatrogasci ispumpavali vodu iz zgrade.