Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neklasične geste

U zadnji čas! 5 unisex darova za one koji ne vole romantiku

Na Dan zaljubljenih iznenadite i one koji ne vole romantiku (Foto: Thinkstock)
Na Dan zaljubljenih iznenadite i one koji ne vole romantiku (Foto: Thinkstock) Thinkstock
Aktualno Galerija +0 Na Dan zaljubljenih iznenadite i one koji ne vole romantiku (Foto: Thinkstock) Galerija 1/1 >>
Cvijeće, bombonijere i večera uz svijeće nisu vaš prvi izbor. Iako su inače to sve dodirne točke 14. veljače kada se slavi Dan zaljubljenih, postoji način da proslavite ljubav bez klasičnih romantičnih gesti. Pokažite svom partneru koliko vam je stalo i priredite neklasično Valentinovo. Imamo ideje za neromantičare.

1. Karte za karting avanturu

Pročitajte i ovo Plaćanje karticama: Ilustracija - 1 Digitalna era Svjedočimo li izumiranju gotovine? Za nove generacije keš više nije kralj, Hrvatska tu nije iznimka Prepoznajete li muškarca na fotografiji? U POTRAZI ZA INFORMACIJAMA Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija moli građane za pomoć

Zamijenite elegantnu odjeću i umjesto u restoran, na Dan zaljubljenih otiđite na karting. Obucite se sportski jer vam u ovoj adrenalinskoj vožnji haljine, štikle, košulje, kao ni dobra frizura neće trebati. Nakon što dobijete svoje Drivers Licence iskaznice, stisnite se zajedno u jednom vozilu i tako odradite zagrijavanje. Nakon što ispipate teritorij, pripremite se za utrku u kojoj će se pokazati tko je brži, samo budite sigurni da vaš partner može podnijeti poraz prije nego što kupite karte.

2. Megabajti

Ako je vaš partner fanatik društvenih mreža ili Valentinovo ove godine niste u mogućnosti provesti zajedno, megabajti su idealan poklon. Kako biste ublažili udaljenost, osigurajte sebi i svom partneru dovoljno megabajta za uživanje u međusobnim videopozivima ili porukama. Megabajta, poruka i poziva nikad dosta, a ako ispraznite svoj mobilni račun, nadoplatite ga kreditnom karticom. Gotovo svaki mobilni operater pruža korisniku pogodnosti u slučaju kartičnog plaćanja. U VIP webshopu dostupna je usluga koja pri plaćanju određenim kreditnim karticama donosi 20 posto dodatnih kuna na računu od iznosa nadoplate, a uz to ćete dobiti i bonus megabajte koje zatim možete podijeliti s voljenom osobom.

3. Karta svijeta za struganje

Brazil, Egipat ili Norveška... Ako vaša voljena osoba živi za putovanja, karta svijeta za struganje omogućit će joj da svoje omiljene lokacije obilježi na karti te da pikira mjesta na koja tek želi otputovati. Struganjem posjećenih mjesta prisjetit će se na dosadašnja putovanja, a na zidu će imati mali podsjetnik na sreću koja dolazi svakim novim putovanjem. Kao posebno iznenađenje zagrebite po lokaciji na kojoj biste željeli zajednički odmor.

4. LEGO kocke

Da LEGO kocke nisu samo dječja igra svima je već dobro poznato. Čuveni svijet ove kreativne igre posebno će oduševiti mušku populaciju. No ako vašu damu zanimaju dizajn, inženjering ili arhitektura, zajedničko slaganje LEGO kocki sigurno će biti zabavna aktivnost uz koju ćete se bolje upoznati, a u igri će vrijeme proletjeti. Samo ime LEGO kratica je dvije danske riječi "leg godt" što u prijevodu znači "dobra igra".

5. Izlazak u tajanstvenu sobu zagonetki

Ako ste u potpunosti antivalentinovski raspoloženi, okupite ekipu i podignite razinu adrenalina rješavajući zagonetne misterije. Room Escape interaktivna je igra u kojoj sudionici u određenom vremenskom periodu moraju riješiti niz zagonetki koje, ako ih točno riješe, vode do uspješno odrađenog zadatka. Spašavanje svijeta ili pljačkanje vrijednih dijamanata prilika su da svom partneru pokažete zavidne sposobnosti snalaženja u kriznim situacijama.

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene