Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VANDALIZAM I PROVOKACIJA

U Vukovaru osvanuli neprimjereni grafiti: Išarani automobili i kuće natpisom Srbija na ćirilici i četiri slova S

Provokacija grafitima u Vukovaru
Provokacija grafitima u Vukovaru DNEVNIK.HR
Aktualno Galerija Provokacija grafitima u Vukovaru Provokacija grafitima u Vukovaru Foto: DNEVNIK.HR Provokacija grafitima u Vukovaru - 7 Provokacija grafitima u Vukovaru - 7 Foto: DNEVNIK.HR Provokacija grafitima u Vukovaru - 5 Provokacija grafitima u Vukovaru - 5 Foto: DNEVNIK.HR Provokacija grafitima u Vukovaru - 3 Provokacija grafitima u Vukovaru - 3 Foto: DNEVNIK.HR +2 Provokacija grafitima u Vukovaru - 4 Galerija 1/7 >>
Na nekoliko lokacija u Vukovaru pojavili su se neprimjereni grafiti. Uglavnom se radi o natpisima na ćilirici kao što su Srbija i četiri slova S. Policijski službenici zatekli su neke od počinitelje prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu.

Na više lokacija u Slavonskoj ulici u Vukovaru u petak popodne osvanuli su neprimjereni grafiti. Radi se o natpisima na ćilirici kao što su Srbija i  četiri slova S. 

"Oštećenici su u petak oko 18 sati prijavili neprimjerene grafite na njihovom objektu, na obiteljskoj kući, garaži te na automobilu. Neprimjereni grafiti pojavili su se na nekoliko lokacija po gradu.

Policijski službenici zatekli su neke od počinitelja prilikom samog čina šaranja na jednoj lokaciji u gradu. Privedeno je nekoliko ljudi zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela. Šteta se procjenjuje", rekao nam je glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene