Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez riječi

U Vladi zavjet šutnje o kvadraturi kuće potpredsjednika Tomislava Tolušića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Banskim dvorima vlada zavjet šutnje o kvadraturi kuće potpredsjednika Vlade i ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

Ministar Tomislav Tolušić nije u srijedu htio odgovarati na pitanja novinara. ''Sve sam vam rekao jučer'', jedino je što je izjavio na ulasku u Banske dvore.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna veliki ''pomoćni'' objekt Povjerenstvo otvorilo postupak protiv ministra Tolušića: ''Dođite izmjeriti kvadraturu kuće'' Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 pokušao objasniti Ministar Tolušić u imovinskoj kartici "prepolovio" kuću: "Tu su još neki objekti koji se ne upisuju"

Ministri su mahom bez riječi ulazili u Vladu. ''Imate moju imovinsku karticu, pa pogledajte'', odgovorio je ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković na pitanje je li on prijavio bruto ili neto kvadraturu kuće.

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa otvorilo je predmet u tom slučaju zbog tvrtke Građevinarstvo Horvat koja je gradila Tolušićevu kuću, a koja je dobivala poslove u Virovitičko-podravskoj županiji kada je on bio župan.

Povjerenstvo će provjeriti kvadrature kuće prijavljene u imovinskoj kartici, a utvrdi li nesklad, tražit će očitovanje. Ministar je u utorak rekao da misli da je sve napravio po propisima i da je mislio da treba prijaviti samo neto kvadraturu kuće u kojoj živi.

U objektu koji nije prijavio u kartici i koji naziva pomoćnim objektom rekao je da roštilja. Kako izgleda ''roštiljaona'', možete pogledati u galeriji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene