Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PITANJE ODGOVORNOSTI

Počinju velika sezonska sniženja: Trgovci dali veliko obećanje, ali i upozoravaju na jednu stvar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak počinju zimska sezonska sniženja, a s njima i građanima nova prilika da ispune blagdanske želje koje su im ranije možda bile preskupe.

Nakon dvije godine obilježene pandemijskim ograničenjima i problemima s dobavnim lancima, trgovci ove sezone obećavaju dobro popunjene police te popuste koji će dosezati 70 posto. Od potrošača, pak, mole razumijevanje zbog mogućih problema pri uvođenju eura.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna EURO NA VRATIMA Kuna neće baš posve otići u povijest: Znate li gdje će završiti novčanice i kovanice nakon Nove godine?

Pročitajte i ovo Mirko Budimir KOLIKO KUPUJEMO? Očekuje nas rekordna potrošnja u prosincu, a dopredsjednik Udruge trgovine tvrdi: "Trgovci neće završiti s većom dobiti"

"Ono što se ja ne libim reći je isto tako nekakva odgovornost kupaca i potrošača. Oni moraju shvatiti da mi u sektoru trgovine ne možemo biti velika mjenjačnica tako da se nadam da situacija u kojoj će netko doći s većim apoenom kuna i očekivati da mu netko za neku robu sitnije vrijednosti uzvraća eure nećemo imati", kazao je predsjednik Udruge trgovine i logistike Denis Čupić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene