Novi obrat u slučaju Janaf. Prema nekim informacijama, na dan kad je, prema USKOK-u, Krešo Petek u Klub odnio 1,96 milijuna kuna navodnog mita, u Klubu nije bio Dragan Kovačević.

Galerija


U trenutku kada je 11. studenoga 2019. poduzetnik Krešo Petek u famozni Klub uhićenog šefa Janafa u Slovenskoj 9 u Zagrebu unio navodnih 1,96 milijuna kuna mita, ondje nije bilo Dragana Kovačevića.

Vezani članci Dražen Barišić, Krešo Petek, Vinko Grgić Petek i partner porječkali se oko toga tko će Grgiću dati novac: "Vi ćete njemu dati 100 tisuća u kešu..." Privođenje predsjednika Uprave JANAF-a Dragana Kovačevića - 1 Kako su se za Kovačevićeve partnere organizirale zabave s mlađim damama: "Ove četiri, kud ćemo s njima?... Ima jedna nova"

Prema pisanju Nacionala, tada je u Klubu bio suprug bivše predsjednice Jakov Kitarović.

Kako doznaju, Petek se namjerava braniti tvrdnjama da novac koji je nosio nije bio namijenjen mitu, nego je to bio njegov privatni doprinos predizbornoj kampanji, jer je to puno manji krimen od podmićivanja. No navodno se USKOK dokopao njegove tekice u koju je zapisivao svoje isplate, što bi moglo znatno utjecati na to kome će i što sud povjerovati.