Obavijesti Video Pretražite Navigacija
privedeni u policiju

Nizozemci divljali po trajektu: Turirali, palili rotirke, maltretirali putnike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vožnja trajekta od Splita do Hvara u utorak bila je na rubu incidenta, kad su četvorica Nizozemaca stvarali nesnosnu buku svojim automobilom.

Putnici na trajektu iz Splita za Hvar svjedočili su u utorak nevjerojatnom uznemiravanju nizozemskih turista.

Pročitajte i ovo Zračna luka - 3 KAŠNJENJA I OTKAZIVANJA Hoće li se problemi u europskim zračnim lukama odraziti i na našu turističku sezonu? "Manjak je osoblja..."

Pročitajte i ovo Gliser, ilustracija očevid u tijeku Teška nesreća u Istri: Mladi Talijani unajmili gliser pa naletjeli na kupača, hitno je prevezen u bolnicu

Četvorica stranih državljana počela su raditi nered na trajektu neposredno prije pristanka u luku u Starom Gradu. Sjeli su u vozilo i počeli "turirati" gas i dizati veliku buku "podizanjem broja okretaja u neutralnom položaju ručice mjenjača", izvijestila je splitska policija. Nakon toga uključili su svjetlosne i zvučne signale koji su bili ugrađeni na vozilu, a dvojica su izašla i, glumeći policajce, pokušala regulirati izlazak automobila iz trajekta kako bi oni izašli među prvima.

Policija se brzo pojavila na pristaništu i otpratila ih u službene policijske prostorije, gdje je utvrđen njihov identitet. Riječ je o četiri državljana Nizozemske koje se sumnjiči za prekršaj protiv javnog reda i mira i sigurnosti prometa na cestama.

Vlasniku vozila oduzete su registarske oznake, a vozilo je prevezeno na Stanicu za tehnički pregled. Tamo je utvrđeno kako su u vozilo postavljeni rotirajuća bljeskalica i zvučni signali suprotno zakonima te su i oni uklonjeni s vozila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene