Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgoda u trajektnoj luci

Drama na Hvaru: Tijekom iskrcaja pukli konopi, teretno vozilo završilo u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak oko 11:20 na otoku Hvaru u Starom Gradu u trajektnom pristaništu prilikom iskrcaja radnih strojeva s kamiona je u more pao tovarni sanduk s asfaltom.

Radi se o brodu Natalija, a očevidci kažu da je došlo je do puknuća konopa, nakon čega se zatim dogodila nesreća u kojoj je u more je s broda ispalo teretno vozilo, prenosi Dalmacija danas.

Pročitajte i ovo Helikopterom prevezli unesrećenog vozača izvlačili ga vatrogasci VIDEO Nesreća kraj Ploča: Sudario se s kamionom pa se survao u provaliju. Vozača helikopterom prevezli u bolnicu

Pročitajte i ovo Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Teretnjak potonuo Drama kod Prvića: Putnički brod Jadrolinije sudario se s teretnim, mještani iz mora izvlačili posadu

''Na mjestu događaja su djelatnici Lučke uprave koji poduzimaju mjere i radnje s ciljem sprječavanja onečišćenja mora. Lučka kapetanija provest će očevidne radnje uz asistenciju policijskih službenika Policijske postaje Hvar. Prema za sada dostupnim informacijama nema ozlijeđenih osoba'', priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene