Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Istraga traje

Išla je na svoj posljednji zadatak: Otkrivaju se detalji strašne nesreće kod Donjeg Miholjca u kojoj su poginule 3 osobe

Nesreća kod Donjeg Miholjca (Foto: Pixell, Facebook)
Nesreća kod Donjeg Miholjca (Foto: Pixell, Facebook) Pixell, Facebook
Aktualno Galerija Nesreća kod Donjeg Miholjca (Foto: Pixell, Facebook) Nesreća kod Donjeg Miholjca (Foto: Pixell, Facebook) Foto: Pixell, Facebook +0 Roberta Sorić (Foto: Facebook) Galerija 1/2 >>
U strašnoj nesreći kod Donjeg Miholjca u petak poginule su tri osobe, a jedna od njih je novinarka Glasa Slavonije Roberta Sorić koja je išla na zadatak.

Glas Slavonije objavio je kako je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se u petak dogodila kod Donjeg Miholjca na državnoj cesti D-34, u sudaru osobnog automobila i minibusa, pri čemu su smrtno stradale tri osobe, poginula njihova dugogodišnja urednica i novinarka Roberta Sorić.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća između Glavica i Hana Nedaleko od Sinja Teška prometna nesreća u Dalmaciji: Motociklist poginuo u sudaru s osobnim automobilom Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Ona je išla na svoj novinarski zadatak, sajam meda u Viroviticu, ne znajući da će to biti i njezin posljednji zadatak. Radila je za prilog o poljoprivredi Agroglas. U osobnom automobilu Roberta Sorić je bila putnik.

Nesreća kod Donjeg Miholjca (Foto: Pixell, Facebook) Roberta Sorić (Foto: Facebook) Foto: Facebook

S njom su u automobilu bila još dva muškarca koja su također smrtno stradala. Kako doznajemo u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj, jedan muškarac (1956.) je identificiran, dok identitet drugog i dalje nije utvrđen, no očekuje se da će biti tijekom dana.

Kako bi se utvrdili uzroci ove nesreće, bit će, kažu u policiji, potrebni i dodatni izvidi.

Pretpostavlja se da se nesreća dogodila zbog loših uvjeta na cesti te da je vozač osobnog automobila izgubio kontrolu nad vozilom i udario u minibus Čazmatransa. U njemu se nalazio samo vozač koji je lakše ozlijeđen. 

Glas Slavonije piše kako je vozač koji je nakon sudara bio u vidljivom stanju šoka rekao da je primijetio da mu osobni automobil koji je dolazio iz suprotnog smjera “šeće” po cesti i gubi kontrolu, pa je pokušao što je moguće više izmaknuti svoje vozilo na desnu stranu ceste kako bi izbjegao sudar. Međutim, čini se da ni to nije bilo dovoljno jer je Astra počela kliziti (moguće i zbog nesvjesne instinktivne reakcije kočenja vozača koja je po skliskoj cesti najčešće kobna), i u jednom trenutku jednostavno proklizala i izletjela iz svog kolničkog traka te bočno završila pod prednjim dijelom autobusa.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene