Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginuli dvojica muškaraca i žena

Stravičan sudar minibusa i automobila u Slavoniji: ''Nismo mogli ništa napraviti, svi su bili mrtvi''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U stravičnom sudaru minibusa i automobila na cesti D-34 Podravska Moslavina – Gezinci poginulo je troje ljudi.

Tri su osobe poginule, a jedna je lakše ozlijeđena u prometnoj nesreći koja se oko 12 sati dogodila na državnoj cesti D-34, između naselja Podravska Moslavina i Gezinici, kod Donjeg Miholjca, doznaje se u Policijskoj upravi osječko-baranjskoj .

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

U prometnoj su nesreći sudjelovali minibus i osobni automobil, pri čemu su poginule tri osobe iz osobnog automobila, a vozač minibusa lakše je ozlijeđen.

Iz PU osječko-baranjske doznajemo da su među tri poginule osobe dva muškarca i jedna žena.

Nesreća se, pretpostavlja se, dogodila zbog loših vremenskih uvjeta. Očevid, koji je provodila državna odvjetnica, je završen, a identitet poginulih osoba utvrdit će se naknadno zbog stanja u kojem su tijela poginulih zatečena na mjestu nesreće.

Prema neslužbenim informacijama, vozač automobila vjerojatno je izgubio kontrolu na skliskoj cesti i podletio pod bus koji je išao iz smjera Slatine. Vozač minibusa bio je sam i pokušao je izbjeći sudar, ali automobil se okrenuo bočno te od siline udarca završio u kanalu. Za njim je i minibus, u nemogućnosti da se zaustavi završio u kanalu.

''Pozvali su nas u slučaju da nekog treba spasiti i izvaditi iz automobila, no nismo mogli ništa napraviti. U autu su svi troje mrtvi'', rekao je Darko Šiplika, zapovjednik DVD-a Donji Miholjac za 24 sata.

Vozač minibusa pozvao je hitne službe, ali liječnici Hitne pomoći su mogli samo utvrditi smrt troje osoba iz automobila. Prizori kojima su svjedočili bili su stravični. Vatrogasci su razrezali dio krova kako bi lakše izvukli tijela. Vozač autobusa lakše je ozlijeđen.

Mještani kažu kako se radi o ravnom dijelu ceste s lošim asfaltom koja se pod snijegom pretvara u pravu ''zamku''.  (Hina/Ma.B.)

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene