Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Usprkos zabranama

Zašto se nije radilo zimi? U srcu sezone bageri na plažama: "Gosti su nam ostali dva dana i otišli..."

Bageri još na plažama (Foto: Dnevnik.hr) - 3
Bageri još na plažama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Bageri još na plažama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Bageri još na plažama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Bageri još na plažama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Bageri još na plažama (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Bageri još na plažama (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/3 >>
Gužva na plažama diljem Jadrana. No, s turistima se guraju bageri. Šum mora zamijenila je buka strojeva.

Dva bagera radila su u punom pogonu kada smo stigli na rogozničku plažu Šepurine. Manji smo snimili, a veći bager je do našeg dolaska brzo ugašen i napušten, javili su im za kamere. Vlasnici kuća nervozni, odlaze im gosti. "Gospođi je otkazano 45 dana, meni 15, ostali su 2 dana i otišli" rekao je mještanin Joža.

Pročitajte i ovo Ilustracija Važna stvar Jedna od najvećih investicija u hrvatski turizam: Hotelski div počinje s gradnjom POS stanovi; ilustracija - 1 I to su dočekali Kraj iščekivanja za šibenske obitelji: Ministar Bačić uručio im ključeve stanova

Gradi se šetnica, žalom se nasipa plaža. Vlasnici kuća sretni su što im se uređuje plaža. Ali pitaju se zašto se nije radilo zimi? U Općini Rogoznica tvrde da će sve uskoro biti završeno.

"Sada je ovih par dana praznika do srijede bi sve trebalo biti gotovo" rekla je načelnica Općine Rogoznica Sandra Jakelić.

Ali, radovi i na objektu na ulazu u Rogoznicu, buče betonske pumpe. A gradi se recimo i hotel na splitskoj plaži Žnjan.U organizaciji grada Splita radovi na cijeloj toj plaži. Građenje u sezoni zabranjeno, a bageri uz more, pored kupača, kopaju punom parom. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene