Održana je komemoracija za primarijusa Ivu Jurića, ravnatelja KBC-a Split. Doktor Jurić bio je vrsni međunarodno priznati dječji kirurg, osnivač i predstojnik Klinike za dječju kirurgiju KBC-a Split, pročelnik Katedre za kirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, a od svibnja 2016. godine i ravnatelj splitskog KBC-a.

Galerija


Svojim je dugogodišnjim predanim radom primarijus Ivo Jurić snažno obilježio rad i napredak KBC-a Split. Podsjetimo, preminuo je na plaži u nedjelju popodne, najvjerojatnije od srčanog udara.

Vezani članci David H. Koch (Foto: AFP) U 80. godini umro David Koch, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Planuo auto na ulasku u benzinsku u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) - 1 Dramatična snimka: Zapalio se auto na ulazu u benzinsku postaju u Splitu, vozačica uspjela pobjeći

"Postavlja se jedno pitanje koje nismo izrekli, a koje razdire duboko u svima nama - zašto? Zašto on? I odbija tijelo, um i duša, odbija pristati i uopće dati odgovor", rekao je u svom govoru na komemoraciji splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.