Održana je komemoracija za primarijusa Ivu Jurića, ravnatelja KBC-a Split. Doktor Jurić bio je vrsni međunarodno priznati dječji kirurg, osnivač i predstojnik Klinike za dječju kirurgiju KBC-a Split, pročelnik Katedre za kirurgiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, a od svibnja 2016. godine i ravnatelj splitskog KBC-a.

Galerija


Svojim je dugogodišnjim predanim radom primarijus Ivo Jurić snažno obilježio rad i napredak KBC-a Split. Podsjetimo, preminuo je na plaži u nedjelju popodne, najvjerojatnije od srčanog udara.

Vezani članci Poziv na dobrovoljno darivanje krvi (Foto: Dnevnik.hr) Apel iz splitske bolnice: ''Nedostaje krvi svih krvnih grupa, nadamo se da će se građani odazvati našem pozivu'' Policija i vatrogasci u Splitu, ilustracija (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Požar u Splitu: Starijem muškarcu pozlilo i preminuo je na mjestu, žena završila u bolnici

"Postavlja se jedno pitanje koje nismo izrekli, a koje razdire duboko u svima nama - zašto? Zašto on? I odbija tijelo, um i duša, odbija pristati i uopće dati odgovor", rekao je u svom govoru na komemoraciji splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara.