Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj Osijeka

Šetao se uz jezero te se šokirao kada je ugledao prizor: Odmah je nazvao policiju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Policijska uprava osječko-baranjska
Na teren je izašao policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je sigurno uklonio eksplozivna sredstva i streljivo.

Veliku količinu oružja pronašao je 64-godišnjak koji se u utorak šetao u blizini jezera na području Osijeka, javlja osječko-baranjska policija.  

Među arsenalom nalazilo se pet ručnih bombi, dvije tromblonske mine, tri kilograma gospodarskog eksploziva te 275 komada streljiva.

Pročitajte i ovo PR OGLAS Novo vrijeme, novi izgled, novi SKY.

Na mjesto događaja izašao je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu, koji je sigurno uklonio pronađena eksplozivna sredstva i streljivo.

Iz policije podsjećaju građane koji još u svojim domovima imaju oružje ili eksplozivna sredstva da ga bez straha od sankcija prijave policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje potraga Kako su ga nasamarili, a sve je izgledalo po pravilima! Htio kupiti ljestve za posao, a na kraju ostao bez velikog novca

Akcija Manje oružja, manje tragedija

"Molimo Vas da takva sredstva ne donosite u policijske postaje kako ne bi došlo do njihova aktiviranja. O namjeri predaje obavijestite nas na broj 192 ili osobno u najbližoj policijskoj postaji. Poslat ćemo stručne i osposobljene policijske službenike u civilu, koji će opasna sredstva preuzeti na siguran način", istaknuli su iz policije.

Dragovoljna predaja oružja vremenski je neograničena, a o svemu se dodatno možete informirati i na besplatnoj telefonskoj liniji 0800 88 92.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene