Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija moli za pomoć

U RH prošli tjedan nestalo 13 ljudi, od toga 7 maloljetnih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada RH na Twitteru je upozorila na velik broj nestalih osoba u zadnjih tjedan dana. Posebno je uznemirujuća činjenica da je polovina njih maloljetna.

U zadnjih tjedan dana u RH je nestalo čak 13 osoba.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić i Marko Rakovac - 3 Potraga se širi Hrvatska ponudila pomoć u potrazi za malom Dankom: HGSS-ovac otkrio koji su ključni koraci Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Tomislav Ćosić iz Zagreba star 25 godina, nestao je u ponedjeljak. Visok je 170 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima svijetloplavu kosu i oči te četvrtasto lice. Bio je odjeven u sivu majicu s kapuljačom, tamnosmeđi donji dio trenirke, crno-zelene tenisice i crveno-bijelu šilt kapu.

U varaždinsku Policijsku upravu danas je zaprimljena prijava o nestanku trojice mladića, koji su otišli s adrese Plahinsko 6 u Ivanecu. Drago Ignac (13) visok je 170 centimetara, ima riđu kosu i plave oči. Zoran Miladinović (14), čije fotografije nema, visok je 160 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, a otišao je i Dino Šišić (16), kojemu nije prvi put da je odlutao.

U evidenciji nestalih nalazi se i 79-godišnja Milka Juričić. NJoj se izgubio trag jučer, 6. rujna, u Zagrebu. Visoka je 160 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima kestenjastu ravnu kosu, zelene oči i ovalno lice. Na desnoj nozi ima zavoj i šepa. U što je bila odjevena u vrijeme nestanka, nije poznato.

>> Drugi dan potrage za nestalim 43-godišnjakom iz Kistanja

Dana 4. rujna u Velikoj Ostrni nestao je 26-godišnji Marko Lorenčak. Radi se o mladiću visokom 178 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima kestenjastu kosu, tamnoplave oči i ovalno lice. Udaljio s adrese stanovanja Omladinska 43.

S iste adrese, s danom razmaka, u Zagrebu su nestala dvojica muškaraca. Riječ je o 29-godišnjem Danijelu Žepini, koji je nestao 4. rujna. Nije poznato u što je tada bio odjeven, kao ni ostali podaci. Dan kasnije s iste adrese, otišao je 24-godišnji Marko Molnar. Na sebi je imao donji dio bolničke pidžame i bež majicu kratkih rukava. Visok je 185 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima smeđu valovitu kosu i smeđe oči.

U Puli je 6. rujna nestala 16-godišnja Nensy Obrovac. Za njom se već tragalo kada je s iste adrese, Tomasinijeva 2, nestala 20. kolovoza. Djevojka je visoka 175 centimetara, srednje je tjelesne građe, ima crvenu ravnu kosu, svijetloplave oči i ovalno lice. Na ramenu ima tetovažu u obliku srca i napis 'Petra'. Odjevena je bila u crne kratke tajice, bijelu ili crnu majicu kratkih rukava, bijele tenisice Lacoste sa zelenom rubom. Ima ogrlicu od špage s privjeskom u obliku kruga i nosi crnu sportsku torbu.

16-godišnji Damir Inhof nestao je jučer u Zagrebu. Udaljio se s adrese boravišta Sv. Mateja 70A. Visok je 165 centimetara i ima kestenjastu kosu. Nije poznato u što je bio odjeven.

4. rujna, u Zagrebu se izgubio trag 49-godišnjoj Makedonki Pajki Tilger. Pajka je visoka 165 centimetara, slabije je tjelesne građe, ima kestenjastu kovrčavu kosu i kestenjaste oči te okruglo lice. U vrijeme nestanka s adrese I. Crikvenička 41 bila je odjevena u bijele hlače, bijelu tuniku od lana i ljubičaste cipele. Sa sobom ima ljubičastu torbicu.

U Rijeci je ponovno nestao 16-godišnji Tedi Šikić, visok 170 centimetara, smeđe kose, kestenjastih očiju i okruglog lica. Srednje je tjelesne građe, na lijevoj nadlaktici ima ožiljak, a na istoj podlaktici tetovažu 'Tedi'. Nije poznato u što je bio odjeven kada je otišao s adrese Franje Čandeka 2.

Iz Ivanca je 2. rujna nestao 16-godišnji Šnajder Miki. Nije poznato u što je bio odjeven.

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene