Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

Drugi dan potrage za nestalim 43-godišnjakom iz Kistanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici Policijske uprave šibensko-kninske već drugi dan tragaju za 43-godišnjim muškarcem iz Kistanja čiji je nestanak prijavljen jučer ujutro.

Nakon opsežne potrage terena na području općine Kistanje u kojoj su jučer sudjelovali pripadnici policije i Hrvatske gorske službe spašavanja, a koja nije dala rezultate, policija danas ima nove tragove.

Glasnogovornica šibenske policije Marica Kosor kazala je da je policija jutros zaprimila dojavu da je Kistanjac viđen u Kninu sinoć oko 22,30 sati.

Pročitajte i ovo Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije Nestala Danka Ilić Objavljene najnovije informacije FOTO Oglasila se austrijska policija: ''Razjašnjen je identitet osoba...''

>> Jeste li vidjeli ovog čovjeka?

Policija provjerava te navode, a u tijeku je i razgovor sa svjedokom koji je policiji dojavio da je vidio nestalog muškarca, kazala je Kosor. Muškarac se jučer udaljio od kuće, a ima zdravstvenih problema.

Na šibensko-kninskom području jučer je uspješno okončana potraga za tročlanom francuskom obitelji koja je 26. kolovoza ujutro nestala nakon što se gumenim brodom zaputila na more iz autokampa na području Grebaštice. Pomorska policija Francuze je pronašla neozlijeđene u uvali Grebaštica. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene