U prometnoj nesreći, koja se u petak dogodila u Batrini, nedaleko od Nove Kapela, jedna je osoba smrtno stradala.

Galerija


U petak oko 16 sati u Batrini, nedaleko od Nove Kapele, u Ulici Cerije dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. U nesreći je sudjelovao automobil i traktor, a na mjestu nesreće poginuo je 58-godišnji vozač traktora, izvijestila je policija.

Vezani članci Policija, ilustracija U Klanjcu je smrtno stradao 68-godišnji muškarac, u šumi mu se prevrnuo traktor Policija, ilustracija Dva policajca teško ozlijeđena: U prometnoj nesreći u Splitu sudjelovala četiri vozila, od toga čak dva policijska

Policijski očevid utvrdio je da se nesreća dogodila kada je 79-godišnji vozač automobilom, zbog nedovoljnog držanja razmaka, udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio traktora. Traktor je od jačine udara sletio u kanal, a vozač je ispao iz vozila i pao pod stražnji kotač traktora koji ga je pregazio.

Alkotestom je utvrđeno da je 79-godišnjak u trenutku nesreće u krvi imao 0,94 promila alkohola. Protiv njega policijski službenici podnose kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, priopćili su iz PU brodsko-posavske.