Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zbogom gužvama

U promet puštene druge cijevi na Maloj Kapeli i Sv. Roku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros u šest sati u promet su puštene nove cijevi u tunelima Sv. Rok i Mala Kapela. Dosadašnje cijevi, u kojima se vozilo dvosmjerno, zatvorene su za promet zbog prilagodbe na jednosmjeran promet.

U sljedećih mjesec dana izvođač radova bi trebao završiti poslove prilagodbe starih cijevi tunela na autocesti Zagreb-Split za jednosmjernu vožnju i postaviti potrebnu signalizaciju. Svečano otvorenje, doznajemo, planirano je za lipanj. Do tada će se kroz tunele voziti jednosmjerno kroz nove cijevi. Otvorenje punog profila autoceste kroz ta dva tunela trebalo bi značiti kraj nepreglednih gužvi tijekom turističke sezone. Ukupna ugovorena vrijednost radova građenja, opremanja, nadzora i premazivanje bojom obloge tunela za oba tunela iznosi 721 milijun 932 tisuće kuna bez PDV-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otvaranja na dan predizborne šutnje 'Ipak se radi o svojevrsnoj manipulaciji biračima' Slika nije dostupna Predizborne igre? I dalje u funkciji samo jedna cijev tunela Mala Kapela i Sveti Rok

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene