Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije na korist školi

U osnovnoj školi u Požegi učiteljica istukla kolegicu: "Sankcionirat ćemo nedolično ponašanje..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Osnovnoj školi Dobriša Cesarić u Požegi došlo je do fizičkog sukoba u kojem je jedna učiteljica napala svoju kolegicu.

Nesvakidašnji incident dogodio se u srijedu oko 11:30 u prostorijama škole kada je 51-godišnja učiteljica verbalno i fizički napala svoju 55-godišnju kolegicu koja je tom prilikom lakše ozlijeđena.

Protiv 51-godišnjakinje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, navodi se u izvješću Policijske uprave Požeško-slavonske.

Pročitajte i ovo Policija u BiH, ilustracija Incident kod Mostara Navijače Zrinjskog optužili da su pretukli četvoricu bošnjačkih mladića: Udarili im u auto i izgurali ih s ceste Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život

U školi ne žele govoriti o razlozima zbog kojih je došlo do sukoba, jer je još uvijek sve u fazi ispitivanja, no rekli su da će protiv učiteljica biti će poduzete Zakonom previđene sankcije.

"Ne bismo vam trenutno mogli nešto više reći, osim da će se sastati Školski odbor koji će razmotriti cjelokupnu situaciju, koja nimalo nije na korist školi i reputaciji koju ima. Svakako ćemo sankcionirati nedolično ponašanje djelatnica", rekli su u tajništvu škole, kojima nije nimalo drago zbog tog događaja, posebno uoči najvećeg blagdana u kršćana, Uskrsa, pišu 24 sata.

Iz škole se još nisu očitovali o tome što je bio povod ovog sukoba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene