Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo niže prekršaje

Što sve nije skrivio? Uhvaćen 19-godišnjak s poduljim popisom prometnih prekršaja, prijeti mu paprena kazna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Devetnaestogodišnjak u Požegi u nedjelju je uhvaćen kako pod utjecajem alkohola i bez vozačke dozvole vozi neregistrirani motocikl. Osim toga je prekršio i niz prometnih pravila. Prijeti mu novčana kazna u iznosu od 22.100 kuna, kao i zabrana upravljanja vozilom na dva mjeseca.

U Požegi je nešto nakon ponoći uhvaćen mladić s poduljim popisom počinjenih prekršaja.

On je u Orljavskoj ulici pod utjecajem alkohola od 1,19 promila, bez vozačke dozvole i bez zaštitne kacige vozio neregistriran i neosigurani motocikl marke Suzuki.

Nije se zaustavio na znak policijskih službenika dok je istovremeno vozio u zabranjenom smjeru. Kad je zaustavljen, otkriveno je da kod sebe nema niti osobne niti dokumente od vozila.

Pročitajte i ovo Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Dio ozlijeđenih pušten ih bolnice Vozač autobusa smrti na ispitivanju se branio šutnjom, sutra odluka o istražnom zatvoru. Još se ne zna identitet dvoje poginulih

Mladić je do triježnjenja smješten u posebnu prostoriju policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Čeka ga optužni prijedlog sudu kojim se traži izricanje novčane kazne u iznosu od 22.100 kuna i zabrana upravljanja motornim vozilom A kategorije u trajanju od 2 mjeseca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene