Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Velika nesreća

Vatra progutala dvije obiteljske kuće u Hrvatskoj Kostajnici: Snimka vatrogasaca pokazuje sve razmjere požara

Požar u Hrvatskoj Kostajnici (Foto: vatrogasci Hrvatska Kostajnica)
Požar u Hrvatskoj Kostajnici (Foto: vatrogasci Hrvatska Kostajnica) vatrogasci Hrvatska Kostajnica
Aktualno Galerija +0 Požar u Hrvatskoj Kostajnici (Foto: vatrogasci Hrvatska Kostajnica) Galerija 1/1 >>
U četvrtak u poslijepodnevnim satima došlo je do požara dviju obiteljskih kuća u Hrvatskoj Kostajnici, koje su, nažalost, izgorjele do temelja.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Hrvatska Kostajnica u četvrtak u 16:37 zaprimilo je dojavu o požaru u jednoj obiteljskoj kući u Ulici bana Josipa Jelačića, no iako je intervencija vatrogasaca bila brza, dolaskom na mjesto požara moglo se ustvrditi samo jedno - vatra se proširila i na drugu kuću. 

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Požar kod Šibenika Gasi ga 50 vatrogasaca Veliki požar kod Šibenika: "Zbog vjetra se vatra brzo širi, a gašenje otežava i nepristupačan teren"

Zahvaljujući reakciji vatrogasaca spriječeno je širenje vatrene buktinje i na druge objekte. Iz DVD-a su poručili kako se radilo o montažnim kućama koje vrlo lako gore. 

U vrlo zahtjevnoj intervenciji sudjelovala su 24 vatrogasca i 6 vatrogasnih vozila. Intervencija je trajala oko 5 sati, pa je tako vatra u potpunosti ugašena tek u 22:00. Nažalost, obje kuće izgorjele su do temelja. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene