Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Požar u Sesvetama

Netko je namjerno zapalio objekt udruge za terapijsko jahanje? "Još smo u šoku, izgorjela nam je sva vrijedna imovina"

Izgorio objekt uudruge Don Kihot
Izgorio objekt uudruge Don Kihot Foto: Facebook / Don Kihot
U požaru je izgorio objekt udruge za terapijsko jahanje Don Kihot u Sesvetama. Policija je očevidom utvrdila da je požar najvjerojatnije izbio uslijed djelovanja nepoznatog počinitelja.

Obavljenim očevidom je policija utvrdila da je požar u subotu, na području Sesveta u Šimunčevečkoj ulici, najvjerojatnije izbio uslijed djelovanja nepoznatog počinitelja koji je otvorenim plamenom zapalio gorivi materijal drvenog objekta.

Izgorio je objekt Udruge Don Kihot za terapijsko jahanje. "Dragi naši posjetitelji, još smo u šoku i dojmovi se nisu slegli. Noćas oko tri ujutro nam je zapaljen kafić i s njime nam je izgorila i sva vrijedna imovina stoga vas molimo za razumijevanje jer nismo u mogućnosti ovaj vikend provesti pokazna jahanja niti vam ponuditi išta, pa će imanje biti zatvoreno za javnost.

Pročitajte i ovo Ilustracija spasili se neozlijeđeni Zapalio kuću dok su u njoj bili žena i dvoje male djece: Policija objavila detalje stravičnog čina

Moramo se izorganizirati i vidjeti šta i kako. Program terapija održavamo prema rasporedu", objavili su iz Udruge.

Materijalna šteta nije utvrđena, dok je drveni objekt u vlasništvu 53-godišnjakinje u potpunosti izgorio, izvijestila je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene