Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U povodu Svih svetih državni vrh položio vijence na Mirogoju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U povodu Svih svetih predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić i predsjednik Vlade Ivo Sanader s predstavnicima udruga proisteklim iz Domovinskog rata položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli i kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić s izaslanstvom položio je vijenac i zapalio svijeću i kod Grobnice narodnih heroja na Mirogoju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hoće li Purda na slobodu Kosor: Učinit ćemo sve za zaštitu branitelja Slika nije dostupna Polaganje vijenaca i paljenje svijeća Obilježavamo blagdan Svih svetih

Predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić s izaslanstvom i predsjednik Vlade Ivo Sanader s ministrima i predstavnicima udruga proisteklim iz Domovinskog rata položili su vijence i zapalili svijeće i na grob prvog predsjednika Republike Hrvatske dr. Franje Tuđmana te zapalili svijeće kod Središnjeg križa na groblju Mirogoju.

Izaslanstva Hrvatskog sabora i izaslanstva Vlade položila su vijence i na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju te na Oltar Domovine na Medvedgradu.

Izaslanstvo grada Zagreba na čelu s gradonačelnikom Milanom Bandićem i predsjednicom Gradske skupštine Tatjanom Holjevac položili su vijence i zapalili svijeće kod spomenika Glas hrvatske žrtve - Zid boli, kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grob dr. Franje Tuđmana, kod Glavnog križa u središnjoj aleji groblja Mirogoja te kod Zajedničke grobnice za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Izaslanstvo HDZ-a s glavnim tajnikom stranke Ivanom Jarnjakom na čelu položilo je vijence na Oltar Domovine na Medvedgradu te kod Središnjeg križa i na grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na Mirogoju.

Izaslanstvo HSS-a s predsjednikom stranke Josipom Friščićem na čelu položilo je vijence i zapalilo svijeće na grobove velikana HSS-a na Mirogoju.

U povodu Dana sjećanja na mrtve predstavnici Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske položili su vijence i cvijeće na groblja i grobove svojih suboraca i poginulih u Domovinskom ratu na Mirogoju - na Grobnicu narodnih heroja, kod spomen-obilježja Glas hrvatske žrtve - Zid boli, na grob Vladimira Nazora, dr. Ivana Ribara i Vladimira Bakarića, na Partizansko groblje, na Groblje kozaračke djece i kod Križa za sve poginule u Domovinskom ratu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene