Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: PU istarska

Kaznenu prijavu "zaradio" je 59-godišnjak sa šireg križevačkog područja koji je u četvrtak ispalio hitac iz pištolja u podrumu gdje je s njim bio 66-godišnjak, a policija mu je pretragom kuče našla i drugo oružje za koje nije imao dozvolu, izvijestila je u petak policija.


Osumnjičen je da je počinio kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Policija, ilustracija Dvojica muškaraca prevarila Zagrepčanku, policija upozorava građane: "Iako zastario, taj trik je i dalje aktualan. Ne nasjedajte"

Oko 14.30 sati u Majurcu, u podrumskoj prostoriji ispalio je jedan hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao, u trenutku kada se u prostoriji nalazio 66-godišnjak, navela je u priopćenju koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Policija intervenirala u Varošu Gužve na Badnjak u Zadru i Splitu: Mnoštvo građana na ulicama, policija imala pune ruke posla, a bilo je i kazni

Dodala je da je pretragom kuće i drugih prostorija osumnjičenog pronađena i oduzeta puška domaće izrade, prerađena zračna puška, zračna puška, 13 patrona, tri komada streljiva i osam kilograma duhana u listovima.