Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Osijeku i Čepinu policijski službenici zatekli su sedam muškaraca, državljana zemalja iz Azije i Afrike koji su ilegalno ušli u Hrvatsku.


Pet državljana Pakistana zatečeno je Osijeku; jučer ujutro u 7 sati 29-godišnjak na Trgu Bana Jelačića u Donjem Gradu , a nakon desetak minuta također u Donjem Gradu policajci su zatekli 25-godišnjaka i 23-godišnjaka. U Vukovarskoj ulici pronašli su još dva Pakistanca u dobi od 30 i 26 godina, prenosi PU osječko-baranjska.

>> U Osijeku ulovili ilegalce iz Sirije i Burme

Vezani članci Najezda komaraca - 6 Od samih prizora čovjeka zasvrbi: Unatoč milijunima za suzbijanje, u Osijeku i okolici opet se bore s najezdom komaraca Krušlin pušten na slobodu - 3 VIDEO Dva osječka suca i Drago Tadić idu u istražni zatvor, donesena odluka i za braću Mamić. Krušlin išetao iz zgrade Županijskog suda

Osim Pakistanaca jučer u poslijepodnevnim satima na željezničkom kolodvoru u Osijeku zatečen je i 40-godišnji državljanin Somalije, a u Čepinu 33-godišnji državljanin Sirije. Policija je izvijestila da slijedi daljnja obrada. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook