Sinoć su zagrebački vatrogasci imali pune ruke posla u Novom Zagrebu s tri požara, za koje se čini da su povezani. Netko je zapalio automobilske gume i ostavio transparente s prijetećim porukama.

Galerija


U Novom Zagrebu u noći sa srijede na četvrtak vatrogasci su gasili vatru na tri različita mjesta, no čini se da su požari povezani.

Vezani članci Zlatko Hasanbegović (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Hasanbegoviću promijenili mjesto u Gradskoj skupštini: "Ugroženo mi je dostojanstvo" Filip i Marinela Hrgović (Foto: Igor Kralj/PIXSELL) Filipa Hrgovića u Zagrebu dočekala prelijepa supruga Marinela s koje nećete moći skinuti pogled

Najprije je u Zapruđu netko zapalio gume, zatim u Sopotu, a nakon toga automobilske gume gorjele su i u Travnom, javlja Jutarnji list.

Pored dvije od tri vatre ostavljeni su transparenti s prijetećim porukama. Na jednom je pisalo. ''Ako ne odj**eš sad, gorit će cijeli grad'', a na drugom je stajala poruka: ''Ako ne odeš sad, gorjet će cijeli grad''.

Na oba transparenta su bila ispisana i prekrižena slova ZM. Neki mediji pišu da su poruku upućenu Zdravku Mamiću ili njegovom bratu Zoranu.

 

Zagrebačka policija je izvijestila da nitko nije ozlijeđen niti je nastala materijalna šteta, a u tijeku je kriminalističko istraživanje.