Vjetar dignuo krov u Ivancu
Vjetar dignuo krov u Ivancu Foto: Regionalni.com

Snažan je vjetar u Lepoglavi sa zgrade poštanskog ureda podignuo krov. Na terenu su vatrogasci koji saniraju štetu kako limena konstrukcija ne bi pala na prolaznike.


Sa zgrade poštanskog ureda u Lepoglavi snažni udari vjetra podignuli su dio limenog krova. Iz policije su nam rekli da je došlo ''do napuknuća i odvajanja jednog dijela krova i limene konstrukcije koja sad visi za zgrade''. Zbog opasnosti da potrgani dio konstrukcije padne na prolaznike na terenu su vatrogasci koji osiguravaju područje.

Vezani članci Snijeg na autocesti A6, ilustracija (Foto: screensot/HAK) Na snazi mnoga ograničenja: Snijeg i bura stvaraju probleme u prometu Kiša (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Ledeni arktički zrak vratio nam je zimu: Opet će biti kiše i snijega, a na moru će zaprijetiti još jedna opasnost

Jak vjetar probleme stvara i u Ivancu, gdje su građani prijavljivali rušenje stabala i stupova dalekovoda. Iz varaždinske policije kažu da je jedan stup pao preko ceste, no vatrogasci su to već sanirali, a ozlijeđenih nema.