Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dignuo krov na pošti

Snažni udari vjetra stvaraju probleme na sjeveru zemlje: Vatrogasci na terenu zbog otkinutih krovova, srušenih stabala...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažan je vjetar u Lepoglavi sa zgrade poštanskog ureda podignuo krov. Na terenu su vatrogasci koji saniraju štetu kako limena konstrukcija ne bi pala na prolaznike.

Sa zgrade poštanskog ureda u Lepoglavi snažni udari vjetra podignuli su dio limenog krova. Iz policije su nam rekli da je došlo ''do napuknuća i odvajanja jednog dijela krova i limene konstrukcije koja sad visi za zgrade''. Zbog opasnosti da potrgani dio konstrukcije padne na prolaznike na terenu su vatrogasci koji osiguravaju područje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

Jak vjetar probleme stvara i u Ivancu, gdje su građani prijavljivali rušenje stabala i stupova dalekovoda. Iz varaždinske policije kažu da je jedan stup pao preko ceste, no vatrogasci su to već sanirali, a ozlijeđenih nema.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene