Vjetar dignuo krov u Ivancu
Vjetar dignuo krov u Ivancu Foto: Regionalni.com

Snažan je vjetar u Lepoglavi sa zgrade poštanskog ureda podignuo krov. Na terenu su vatrogasci koji saniraju štetu kako limena konstrukcija ne bi pala na prolaznike.


Sa zgrade poštanskog ureda u Lepoglavi snažni udari vjetra podignuli su dio limenog krova. Iz policije su nam rekli da je došlo ''do napuknuća i odvajanja jednog dijela krova i limene konstrukcije koja sad visi za zgrade''. Zbog opasnosti da potrgani dio konstrukcije padne na prolaznike na terenu su vatrogasci koji osiguravaju područje.

Vezani članci Kiša (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) Ledeni arktički zrak vratio nam je zimu: Opet će biti kiše i snijega, a na moru će zaprijetiti još jedna opasnost Nevrijeme na moru (Foto: Arhiva/Dino Stanin/PIXSELL) Stiže olujno nevrijeme: Orkansko jugo s udarima vjetra do 145 km/h, visoki valovi te obilna kiša

Jak vjetar probleme stvara i u Ivancu, gdje su građani prijavljivali rušenje stabala i stupova dalekovoda. Iz varaždinske policije kažu da je jedan stup pao preko ceste, no vatrogasci su to već sanirali, a ozlijeđenih nema.