Obavijesti Pretražite Navigacija
Ljetna sezona na vrhuncu

Naša ekipa je snimila nepregledne kolone prema Karlovcu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljetna sezona je na vrhuncu i sve prometnice prema moru su pune turista te se vozi u kolonama.

Na autocesti A1 zbog velike gustoće prometa vozi se otežano i u kolonama između čvora Brinje i odmorišta Modruš u smjeru Zagreba te između Zagreba i Karlovca u smjeru Splita, javlja HAK.

Pročitajte i ovo Gužve na Lučkom Hoće li riješiti problem? Ovo je plan za manje gužve na Lučkom: Pogledajte što se sve mijenja kod ulaza na autocestu Slika nije dostupna Nakon jutrošnjeg kaosa Stanje na graničnom prijelazu Karavanke iz Slovenije u Austriju polako se normalizira, kolona je sad manja od kilometra

Gust je promet na zagrebačkoj obilaznici, također na autocestama A 1 i A 6 Rijeka-Zagreb, u oba smjera. Na NP Lučko čeka se na ulazu na autocestu, a na izlazu je kolona 3 km.

Vozače molimo da koriste izlaz Demerje gdje se cestarina može platiti kreditnim, debitnim karticama i ENC uređajem.

Zbog gužve na naplatnoj postaji Vrgorac ( kolona je 1,5 km), zatvorena je dionica Ravča-Vrgorac u smjeru juga, a vozila se preusmjeravaju na izlaz Ravča.

Promet je također gust na autocesti A 2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, na A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba. Na naplati Zaprešić u smjeru Zagreba kolona je 3 km. Do povremenih zastoja dolazi i na naplati Rupa na autocesti A7 prema Zagrebu, na izlazu Oštrovica na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Krka i Crikvenice, a promet je pojačan i na Krčkom mostu, te na riječkoj obilaznici osobito na čvoru Sveti Kuzam prema Bakru.

Ljetna sezona je navrhuncu što je izazvalo velike gužve na cestama u Sloveniji.

Na izlazu s podravske autoceste u Dražencima u smeru Gruškovja je nastala 6-kilometarska kolona, piše 24ur.com. Na Obrežju vozači u koloni čekaju čak sati pol. Slovenska policija vozačima preporuča granične prijelaze Rogatec ili Dobrovec.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene